Cea mai mare dramă a Adrianei Trandafir! „S-a deschis un sertar ce-l tencuisem într-o criptă!”

 

Momente de o încărcătură extremă la Asia Express. Celebra actriță a povestit în lacrimi cea mai neagră perioadă din viața ei.

 

Adriana Trandafir are un trecut învolburat. La emisiunea Asia Express a readus în prim-plan cea mai mare suferință pe care a trăit-o vreodată. Printr-un șuvoi de lacrimi, actrița a povestit momentul în care fostul soț i-a luat băiatul, pe Ștefan. Maria Speranța, fiica ei, i-a fost alături și a șters lacrimile mamei sale.

 

Mistuită de durere, Adriana Trandafir a trăit un moment unic, plin de emoție, la Asia Express. Cunoscuta actriță a rememorat cele mai groaznice clipe din viața sa, atunci când fostul soț a obținut custodia băiatului lor, Ștefan, pe atunci în vârstă de doar 7 anișori. De aceea, vedeta nu a putut fi alături de fiul său, să poată contribui constant la dezvoltarea acestuia.

 

M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost.  Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a spus, în hohote de plâns, Adriana Trandafir.

 

Drama pe care a trăit-o actrița a fost cu atât mai mare cu cât, la procesul de custodie și-a văzut propriul tată în tabăra adversă. Acesta l-a susținut pe fostul soț să-i ia copilul: „Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine. Tata m-a vândut, eu l-am iertat. Mi-e dor de Ștefan și de copilăria lui fără mamă și fără mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest