Cea mai mare frică a lui Mario Joy: „La 37 de ani începi să te gândești la asta”

 

Cântărețul a dezvăluit la Antena Stars că își dorește foarte tare să devină tătic de fetiță, dar a mărturisit și principalele temeri pe care le are în ceea ce privește viitorul său și al familiei.

 

În cadrul emisiunii Star Magazin, Mario Joy a vorbit deschis despre cea mai mare temere pe care o are. Ajuns la 37 de ani, acesta se gândește cu groază la ideea că va îmbătrâni, privind totodată spre părinții săi, care au ajuns la o vârstă înaintată și pe care și i-ar dori veșnic lângă el.

 

„Cea mai mare frică a mea este să nu îmbătrânesc, în sensul să mă pot mișca, să fiu la fel cum sunt acum, să pot să depind doar de mine, să pot să fiu independent. La 37 de ani începi să te gândești la asta și la părinți, să-i ai mereu aproape, să trăiască veșnic, dacă se poate. Să fie cei dragi bine, la asta te gândești”, a spus artistul, în cadrul emisiunii Star Magazine.

 

Totodată, el a divulgat că plănuiește să devină tată, să le ofere posibilitatea părinților să devină bunici. Chiar dacă majoritatea bărbaților își doresc să aibă un băiețel, pentru a le duce numele mai departe, Mario Joy face excepție, spunâd că el ar vrea să aibă o fetiță. „O să vină și nepoțica, sper. Eu îmi doresc să am o fată, probabil îl moștenesc pe tata care și-a dorit fetiță și are patru băieți”, a povestit Mario Joy, în cadrul emisiunii Star Magazine.

 

În ceea ce privește cariera muzicală, el a mărturisit că tatăl lui era mai dur și voia mereu să pună școala pe primul loc. Când a lansat piesa „California”, atunci și-a dat seama că a reușit în ceea ce privește muzica. Părinții artistului se bucură de reușitele lui, dar nu-i împărtășesc acest lucru.

 

„Părinții mei niciodată nu mă felicite, ei se bucură, dar se bucură în interiorul lor. Ei nu prea se exterorizează când vine vorba de piesele mele. Mama, în schimb, mă susținea mereu”, a mai spus Mario Joy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest