Ceartă în Paradisul de pe Insula Iubirii! Cristina a țipat la Bogdan: „Te axezi pe detalii care nu-și au rostul”

 

După separarea de Sebastian, Cristinei nu pare să-i meargă strălucit cu Bogdan, ispita de care este atrasă.

 

După ce s-a despărțit de partenerul cu care a venit la Insula Iubirii, decizie luată ca urmare a atracției pe care o simte față de ispita Bogdan, Cristina nu pare să fi făcut o alegere excelentă. Situația s-a răsturnat pentru ea și au început să apară primele certuri în cuplu. Aparent de la un motiv minor. După ce a făcut pe DJ-ul toată ziua, punând muzică tehno, Bogdan s-a arătat nemulțumit atunci când a fost schimbat genul muzical. Cristina s-a enervate din cauza stării negative a lui Bogdan.

 

Așa că din nimic a izbucnit prima ceartă între cei doi. Bogdan a părut foarte deranjat de faptul că s-a schimbat muzica la party și a luat hotărârea de a se duce în cameră. Cristina s-a dus să vadă dacă se simte bine, moment în care i-a reproșat anumite lucruri.

 

‘’Eu cred că te blochezi în detalii. Ar trebui să fi un pic mai relaxat. Te axezi pe detalii care nu-și au rostul. Poate că și pe mine mă deranjează extraordinar de multe chestii și totuși nu zic nimic. Nu zic, pentru că suntem într-un colectiv. Pe tine te deranjează așa chestii mărunte, pe bune?! Ești dificil, chiar ești, să-mi bag picioarele’’, i-a spus Cristina lui Bogdan.

 

Băiatul nu a părut deloc deranjat de cuvintele Cristinei, mai mult decât atât le-a dat și o interpretare. El susține că dacă ea preia starea lui negativă, o poate prelua și pe a altui bărbat, lucru care este deranjant. „Mi-a reproșat că nu totul e despre mine și că ea preia starea mea. Acum, dacă ea preia starea mea, foarte bine poate să preia și starea altuia”, a spus Bogdan la testimonial.

 

Fata a plecat de-a dreptul furioasă după discuția cu Bogdan, întrebându-se singură: „De ce-ți bați capul Cristina? Serios, de ce-ți bați capul?” „Simt că nu sunt înțeleasă de Bogdan și văd că îmi pierd timpul fără rost. Eu sunt sinceră, dar nu are rost să mă deschid în fața unui om care nu vrea să mă creadă”, a mai mărturisit ea într-o discuție cu Cristian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest