Cel mai mare punctaj din istoria show-ului Te cunosc de undeva! Bonusul de 100 de puncte oferit de doi jurați

 

Într-o premieră pentru show-ul de transformare Te cunosc de undeva!, doi jurați au acordat un bonus de 100 de puncte. Cine sunt concurenții care au reușit să-i convingă pe Andreea Bălan și Cristi Iacob că merită să câștige ediția din weekend a emisiunii.

În cea de-a noua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, toți concurenții au avut momente spectaculoase, interpretând piese din opt țări și în limbi diferite. Cu toate acestea, doar o pereche a reușit să-i impresioneze pe jurați și să fie desemnată câștigătoare. Nicole Cherry și Juno au prezentat un moment memorabil inspirat de Charlie Chaplin și au reușit să-i convingă pe Cristi Iacob și Andreea Bălan că transformarea lor merită nu 100, ci 200 de puncte.

"Este pentru prima dată în istoria Te cunosc de undeva! când avem un bonus dublu: 200 de puncte", a anunțat Pepe. "Părintele filmului mut, fără cuvinte: 100 de puncte pentru Nicole Cherry și Juno", a declarat Cristi Iacob.

"Mi-am păstrat bonusul până acum pentru că am căutat multă coregrafie, mișcare scenică, dinamism și complexitate - toate într-un singur moment. Nu contează dacă este perfect sincronizat sau nu, contează dedicarea, munca și aplombul. Așadar, bonusul meu în această seară merge către cel mai bun show, pentru Juno și Nicole", a declarat Andreea Bălan.

Juno și Nicole Cherry sunt norocoșii câștigători ai galei din această seară, cea de-a noua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva. Cei doi au obținut un punctaj impresionant de 2950 de puncte, cel mai mare din istoria show-ului Te cunosc de undeva!. „Mi se pare șocant că am primit bonusuri și de la actorie și de la dans, pentru că afară ni se spunea într-una că a fost un super moment de actorie, și totuși eu, înainte să fac asta, 10 ani am dansat. Și vă zic sincer, din propria experiență, că a contat foarte mult dansul. Mi se pare o onoare”, a mărturisit Juno


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest