Celia a fost la un pas de divorţ: "Am trecut printr-o perioadă negativă!"

 

Celia a trecut prin momente de cumpănă acum câțiva ani, când era aproape în pragul de divorț cu soțul ei. Acest lucru s-a întâmplat chiar după ce artista l-a născut pe cel mic. Oboseala și-a pus cuvântul atunci, iar doar rugăciunea i-a ajutat pe cei doi să depășească acea situație dificilă, spune ea.

"După cum am spus, acum câțiva ani am trecut printr-o perioadă în care starea mea a fost activată mai mult pe negativ decât pe pozitiv. Mă încărcam cu partea goală a paharului și nu mai prea vedeam partea plină. Corpul meu a fost suprasolicitat, Angelo a fost un bebeluș atipic, care dormea exagerat de greu și puțin.

Au fost vreo doi ani de oboseală acumulată, doi ani în care nu am reușit deloc să am 4-5 ore legate de somn pe noapte. Lui Angelo i-am dat lapte și de câte trei ori pe noapte, până la 2 ani și jumătate, pentru că, dacă nu îi dădeam, se trezea de tot și nu mai reușeam să îl culc cu orele. Chiar și azi îmi spune că urăște somnul, că nu înțelege de ce a fost inventat somnul. Când aude: „Hai, că e ora de culcare!, își pune mâna în cap.", a spus Celia, potrivit Viva.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest