Celia, detalii despre a doua sarcină: „Am avut ceva interdicții la început”

 

Mai sunt patru luni și vedeta va deveni mămică pentru a doua oară. Celia este încă rezervată, având în vedere că în trecut a pierdut două sarcini.

 

Celia este însărcinată în cinci luni și este mândră, nevoie mare, de burtica de graviduță. Vedeta a oferit și primele declarații despre cum decurge cea de-a doua sarcină, în cadrul unei emisiuni TV.

 

„Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus <<te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă>>. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii (…) Am mai avut două intervenții pe uter.”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.

 

Cântăreața nu își face griji de faptul că s-a îngrășat nouă kilograme în cele cinci luni de sarcină, asta pentru că prima dată când a devenit mămică a luat 23 de kilograme în greutate. „Am pus nouă kilograme. Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.”, a mai adăugat artista în cadrul aceleiași emisiuni TV.

 

Artista a preferat să fie discretă în privința sarcinii având în vedere tragedia prin care a trecut în 2018. În urmă cu trei ani, Celia a pierdut o sarcină, fapt care a afectat-o foarte tare, suferind o depresie.

 

La vremea respectivă, în cadrul unei emisiuni TV, Celia a declarat: „Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta.  A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit. De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să trec de starea pe care o aveam și am primit răspunsuri, mi-am liniștit sufletul. S-a întâmplat asta decât să am un copil bolnav, plus că Dumnezeu m-a salvat, puteam să fac complicații, să scoată tot și să nu mai pot face copii. Chiuretajul și tot ce a urmat… sper că nu a afectat mult și și în viitor, am să fac și eu o fetiță. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest