Celia, gata să nască: "Încă puțin și te vom ține în brațe"

 

Celia, în vârstă de 37 de ani, va naște peste numai trei săptămâni o fetiță, artista mai având un băiețel pe nume Angelo, care a venit pe lume în luna mai 2014. Ea a dezvăluit pentru Click! ce nume va purta fetița ei.

”Sara Maria este numele fetiței”, ne-a declarat aceasta. De ceva timp, solista a publicat imagini și cuvinte frumoase despre minunea de a fi mamă. ”Putem, iar când nu mai putem, mai putem puțin! Încă 4 săptămâni și te vom ține în brațe, prințesa noastră! 35 săptămâni de sarcină. Vă mulțumesc pentru gândurile bune, enorm de multe mesaje și gânduri bune mă înconjoară! Protecție Divină vă doresc și eu”, a scris ea în dreptul imaginilor. 

Cântăreața Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, s-a căsătorit în 2013 cu Ardeli Ancuţa, alături de care are o căsnicie fericită. Cei doi și-au dorit mereu o familie numeroasă. Într-o altă postare, Celia îi mulțumește lui Dumnezeu pentru șansa de a deveni iar mămică. ”Nu există nimic mai frumos de experimentat în viața aceasta decât iubirea! Eu pentru asta m-am născut și sunt pe punctul de a aduce pe lume rodul iubirii noastre... Născuți din iubire, insuflați de Dumnezeu... copilașii mei mă învață ce e iubirea adevarată, iubirea necondiționată, cea în care ți-ai jertfii viața fără ezitare, părinții adevărați înteleg ce spun... căci nu există nici un sentiment mai puternic și mai pur decât acesta! Pentru această nobilă șansă a vieții îi Mulțumesc Lui Dumnezeu! Da, curând devin mamă pentru a doua oară, aceste amintiri sunt de neprețuit... am găsit cea mai tare echipă aici în Timișoara, iar ceea ce a ieșit va rămâne amintire pentru generațiile care vin... Cândva o mamă, binecuvântată să poarte în pântec rodul vieții și al iubirii!”, a mai spus Celia, care a renunțat la muzică pentru familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest