Celia Novo a băgat foarfeca în tricoul iubitului Bogdan la Români de Ocazie: „Uită-te în ochii mei, sunt foarte serioasă!”

 

Vedeta a recurs la un gest extrem, deranjată de faptul că Bogdan i-a ascuns anumite aspecte. A fost totul pe TV, la Români de Ocazie.

 

Celia Novo și Bogdan au dat tot timpul impresia că se înțeleg de minune. Totul până la episodul din acest weekend al emisiunii Români de ocazie, când vedeta a luat o foarfecă și i-a făcut franjuri un tricou al lui Bogdan. De la ce a început totul?

 

Fosta participantă la Insula Iubirii s-a arătat deranjată de faptul că tot timpul, în bajaje, iubitul ei îndesa și un tricou mărimea S, suspectând că acesta ar fi fost al unei foste partenere de-a lui Bogdan. Ai luat asta cu tine? Ce ai cu tricoul asta de îl iei peste tot. De când porți mărimea S. Asta e tricoul de am mai vorbit în trecut.”, i-a spus Celia Novo iubitului ei.

 

Bogdan a căutat să-i explice Celiei că nu e vorba de niciun cadou de la vreo fostă iubită, ci chiar de la mama lui. Însă vedeta nu a acceptat o astfel de explicație, a pus mâna pe foarfecă și i-a făcut franjuri tricoul.

 

Deci am găsit și eu ceva în bagaj, ceva nu fain. Am văzut că a luat un tricou de la fosta lui, a fost un cadou. L-a păstrat. Am fost atât de supărată, dezamăgită și mai rău a fost că m-a mințit.

Nu e normal, într-o relația nu se face așa. Ai păstrat acest tricou și zici că de la mama. A fost de la fosta lui. De nervi, am luat o foarfecă și am tăiat tricoul. Uită-te în ochii mei, sunt foarte serioasă. De ce e atât de special? Până la urmă o să o sun, e soacra mea și o să văd dacă e de la ea sau nu. Nu mai pot.”, a spus tânăra la Români de Ocazie.

 

În cele din urmă, Bogdan a recunoscut: Tricoul respectiv este al unei foste de ale mele, mi l-a dat mie și m-am gândit să i-l dau Celiei dar ei nu i-a convenit și mi l-a tăiat. Am încercat să mă scot să spun că este de la mama mea, dar nu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest