Cerasela a călcat strâmb la Insula Iubirii: „La petrecere se mai întâmplă…”

 

Un singur băiat i-a sărit în ajutor concurentei, în vreme ce toți ceilalți au catalogat-o ca fiind falsă, dornică de atenție.

 

Cerasela a călcat strâmb la Insula Iubirii, la propriu. În timpul unui dans și-a sucit glezna. Majoritatea au considerat că joacă teatru, fiind dornică de atenție. Cu o singură excepție, Denis Slav, care i-a fost alături. Puțini înțeleg acum motivele pentru care concurenta a spus că nu are încredere în ea, că nu se consideră atrăgătoare, pentru că din tot ceea ce face se observă că își dorește să fie în mijlocul atenției. Dansează, râde, glumește, se apropie de ispite, iar asta nu este caracteristic unei persoane căreia îi lipsește încrederea. În această seară, Cerasela s-a accidentat la picior în timpul unui dans și a atras iar toate privirile asupra ei.

 

„La petrecere se mai întâmplă să dansezi și prea mult, să pierzi controlul și m-am accidentat la picior. Am făcut o săritură și când am aterizat mi-am scrântit un pic glezna. Per total, colegii mei au făcut echipă, înr-una s-a auzit ‘’ești falsă, te prefaci’’. Am avut momente în care m-am dus în dormitor și am plâns’’, a spus Cerasela.

 

Ca în bancul cu lupul și ciobanul, puțini au fost cei care au crezut în autenticitatea accidentării, ispitele de pe Escape Island fiind de părere că se preface. „Știu foarte bine ce înseamnă durere la picior. Nu faci lucrurile astea. Trebuie să stai liniștit’’, a spus ispita Daniel. Și Cătălin este de părere că Cerasela se preface pentru a intra în centrul atenției: ‘’A început să țopăie cât mai mult, ba chiar era în stare să danseze și într-un picior, lucru care mă duce cu gândul că durerea nu era atât de mare, ci doar voia ea să pară că s-a întâmplat ceva extraordinar”.

 

Doar Denis Slav i-a fost alături în momentul în care concurenta a plecat în cameră, unde a podidit-o plânsul din cauza reacțiilor celor din casă: „De mâine încolo doar cu mine ieși, promiți. I-am dat doza aia de curaj. Am vrut să fie fericită până la final”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest