Cerasela, dezinvoltă pe Insula Iubirii: „Mi-a dat senzația că este acolo de o lună și ne aștepta pe noi, nu invers”

 

Fără îndoială, Cerasela a fost vedeta debutului de sezon din Insula Iubirii. Femeia a luat prin surprindere ispitele masculine din reality-show.

 

Cerasela a fost, de la distanță, cea mai degajată concurentă de pe Insula Iubirii. Ea a fost cea care a atras toată atenția în prima seară a emisiunii. Într-o relație cu Rareș de aproape doi ani, femeia în vârstă de 26 de ani a mărturisit că este pentru prima dată când cei doi sunt despărțiți. Comportamentul ei dezinvolt a luat prin surprindere pe toată lumea, în special pe ispitele masculine care i-au dat târcoale.

 

Felul ei de a fi, faptul că a interacționat de la bun început cu toate ispitele masculine, au ridicat o serie de semne de întrebare. Bogdan Ionescu, fost concurent și în prezent ispită, a spus despre Cerasela că a fost foarte degajată și glumeață, lucru care l-a făcut să își pună semne de întrebare asupra ei.

 

‘’Cerasela a foste degajată. Chiar mi-a dat senzația că este acolo de o lună și ne aștepta pe noi, nu invers. Chiar a fost degajată și mi-a pus niște semne de întrebare’’, a declarat Bogdan Ionescu în cadrul emisiunii.

 

Cerasele deja i s-a adresat cu apelativul Baby ispitei Ali Habron, căruia i-a mărturisit însă că-i este deja dor de partenerul ei, Rareș. ’Baby... Eu sunt ok. E super mișto, adică e o experiență.. Am plâns, am râs. Mi-e dor de el. A fost și despărțirea, după un am și 11 luni e prima oară când rămânem separat. Eu sunt geloasă, dar nu mi-a dat niciun motiv, doar că pur și simplu sunt eu geloasă. E și chestia că îl consider pe el mult mai bun decât mine. Eu nu mă văd frumoasă’’, i-a mărturisit Cerasela lui Ali.

 

La rândul lui, Ali a încercat să o caracterizeze pe tânără:  ‘’Prima impresie pe care mi-a lăsat-o Cerasela a fost că simte nevoia de atenție, că nu are încredere în sine și atenția oamenilor din jur îi dă această încredere’’.

 

De partea cealaltă, partenerul ei, Rareș, s-a simțit bine în compania Larisei și Andei.  ‘’Aseară am stat cel mai mult de vorba cu Larisa și cu Anda. Cu ele am interacționat cel mai mult’’, a spus Rareș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest