Cerasela și Rareș au plecat împreună de pe Insulă, dar relația s-a zdruncinat între timp: „Să vedem imaginile și ea să îmi explice în timp real ce și cum”

 

Chiar dacă a avut inițial o atitudine mai degrabă defensivă, Rareș i-a cerut apoi explicații iubitei sale pentru atitudinea pe care aceasta a avut-o pe insulă în compania unor ispite.

 

Cerasela a mai sărit calul, cum se spune în limbaj popular, în relația cu unele dintre ispitele de pe Insula Iubirii. Inițial, Rareș nu a părut foarte deranjat, așa că și-a luat iubita de mână și au plecat împreună spre România. Au trecut șase luni de la încheierea emisiunii, iar Rareș are în continuare semne de întrebare vis-à-vis de comportamentul partenerei sale. De aceea a declarat că a pus relația cu Cerasela pe pauză!

 

„Eu am văzut o Cerasela pe care nu o cunoșteam. Am ajuns la concluzia că e mai bine dacă am discuta pe text. Să vedem imaginile și ea să îmi explice în timp real ce și cum. Nu a arătat că îi este dor de mine în afara secvențelor în care plângea, chiar dacă asta a spus. A făcut lucruri anormale pentru o persoană care este într-o relație, dar am preferat să nu reacționez în niciun fel la ele. Am pus pe stop gândirea ca ea să fie soția mea și mama copiilor mei pentru că eu nu vreau o astfel de Cerasela. Nu vreau ca mama copiilor mei să fie ca Cerasela pe care am văzut-o pe insulă. Asta doar dacă nu reușește să mă lămurească”, a explicat Rareș.

 

Cerasela a făcut multe greșeli față de Rareș în timpul șederii pe insulă. La 6 luni de la terminarea emisiunii, aceasta și-a recunoscut fiecare greșeală și pare că este conștientă că ea este singura vinovată pentru situația în care se află relația lor. „După emisiune, eu cu Rareș am discutat și am ajuns la concluzia că există și posibilitatea ca relația noastră să nu mai existe. Relația noastră este în dubii acum. Acțiunile mele au fost greșite față de el. Recunosc că am exagerat foarte mult. Nu m-am așteptat niciodată ca Rareș să fie dezamăgit de acțiunile mele. Noi ne iubim și ne respectăm, doar că eu nu i-am arătat cât de mult îl respect pe insulă. Eu sunt sigură că el e jumătatea mea, doar că relația noastră nu mai e atât de sigură din partea lui”, a declarat Cerasela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest