Cezar Ouatu, momente grele: ”Oftez pentru că nu te pot strânge în brațe”

 

Cezar Ouatu a împărtășit cu fanii săi un moment extrem de delicat pe rețelele de socializare. Ziua de 18 august, care trebuia să fie un motiv de bucurie pentru artist, s-a transformat de câțiva ani într-o durere fără margini. Tatăl artistului trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere în acea zi, însă, din păcate, acesta s-a stins în urmă cu câțiva ani de zile. Solistul nu a putut trece cu vederea așa eveniment important, motiv pentru care i-a așternut părintelui său cele mai profunde gânduri și sentimente pe care le are în continuare față de el. Chiar dacă a trecut ceva timp de la tragicul eveniment, Cezar Ouatu nu se poate obișnui cu acest gol uriaș, iubindu-l extrem de mult pe tatăl său.

Florin Ouatu, care era unul dintre cei mai mari flautiști din țara noastră, a murit chiar pe scenă, în 2010, în urma unui atac de cord.

„18 august. O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, tatăl meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere cu acea sclipire și bucurie spunându-mi mereu cu o mândrie evidentă: "Ești prelungirea mea"! Eu îl sărbătoresc oricum sufletește și nu numai, pentru că știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pământeni, iar acum ești cel mai divinizat tată dintre îngeri!!! Mi-e tare dor de tine și oftez totuși că nu te pot strânge în brațe, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum îmi plăcea mie și ție să o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat și realizez, să cântăm împreună, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, ești acolo, noi aici și de fapt puntea gândurilor și a iubirii noastre ne apropie atât de mult!!! La multi ani infiniți, să fii zâmbitor, să rămâi unul dintre cei mai mari flautiști ai țării noastre și acum al Împărăției Cerurilor și sufletul petrecerii, așa cum ai fost întotdeauna acum, alături de Theo al nostru iubit! Vă iubesc și vă simt mereu!”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest