Cezar Ouatu și Raluca Jurma au împlinit 2 ani de relație: „Nu suntem genul de cuplu care să falsăm!”

 

Marele cântăreț a făcut declarații în exclusivitate la Antena Stars despre iubirea care i-o poartă Ralucăi.

 

Cezar Ouatu radiază de fericire. Asta pentru că trăiește parcă într-un basm, alături de Raluca Jurma. Chiar dacă au trecut deja doi ani de când cei doi sunt împreună, ei se iubesc la fel ca în prima zi. Chiar dacă cântărețul este unul dintre cei mai discreți artiști atunci când vine vorba despre viața sa personală, acesta a mărturisit că este mai fericit ca niciodată de când a întâlnit-o pe partenera sa.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Cezar Ouatu a spus că se completează perfect cu partenera sa, care este cu 19 ani mai tânără. Chiar dacă nu a cerut-o încă de soție, cântărețul declară că „suntem mai mult decât căsătoriți” și caracterizează drept „senzațional” modul în care decurge relația lor.

 

''Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai multe decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și ma împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional'', a declarat Cezar Ouatu la Antena Stars.

 

Convinși de dragostea pe care și-o poartă unul altuia, aceștia se gândesc la momentul în care vor deveni părinți, deși încă nu sunt căsătoriți, semn că povestea lor de dragoste nu stă într-un act. Iubita cântărețului a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește o fetiță, în vreme ce el ar vrea un băiețel: „ Vreau fetiță, Cezar vrea băiețel!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest