Charlotte Năstase, dezlănțuită la adresa lui Ilie Năstase: „A încercat să mă convingă să mă sinucid”

 

Fiica adoptivă a marelui tenisman s-a simțit marginalizată de către acesta, ba, mai mult, susține că Ilie Năstase ar fi îndemnat-o să ia o pastilă fatală.

 

Charlotte Năstase este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase în urma mariajului cu Alexandra King. Aceasta, ajunsă la 32 de ani, susține că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani, de când și-a făcut majoratul la Paris, acolo întâlnindu-se cei doi ultima oară. Charlotte îi aduce acuzații deosebit de grave marelui tenisman roman, susținând nici mai mult, nici mai puțin că acesta ar fi încercat să o împingă la sinucidere.

 

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase.

 

Charlotte Năstase este nemulțumită de modul inegal în care Ilie Năstase își tratează copiii, spunând că fratele ei a primit mai mulți bani de la acesta decât ea. „Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?!

Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.'' a spus Charlotte Năstase, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest