Chefi fără limite ancorează în această seară în Lemnos. Chef Cătălin Scărlătescu este pus la pământ de o oaie

 

Luni, de la 20.30, la Antena 1 porneste o nouă etapă prin insulele grecești. Chefii fără limite vor ancora de data aceasta în Lemnos, o insulă cunoscută pentru pastele locale și tot felul de specialități de brânzeturi. Prima ediție se va deschide cu lupta pentru Imunitatea Individuală, imunitate ce pune la adăpost un concurent din echipa care câștigă. Lupta din bucătărie are înainte și o serie de misiuni menite să acumuleze diverse avantaje.

Prima misiune a chefilor este legată de o specialitate locală, brânza kalataki. Aceștia vor ajunge la o stână de oi și vor fi nevoiți să colecteze o cantitate cât mai mare de lapte, într-o limită de timp stabilită de judecător. Miza este mare, căci echipa care câștigă va putea găti alături de chef. Avantajul acesta va pune pe jar cele 3 echipe, care vor face tot posibilul să câștige misiunea. Chef Cătălin Scărlătescu va fi atât de prins în această probă, încât va ajunge la pământ, la propriu, în lupta cu oile de la stână. Obișnuit cu locurile urbane, Chef Florin Dumitrescu este șocat în prima fază de ceea ce are de făcut, dar încearcă să se adapteze. Pentru Chef Sorin Bontea o mare dilemă a acestei probe va fi dacă nimerește oi sau berbeci în încercarea de a strânge cât mai mult lapte.

Cum se vor descurca cele trei echipe și cine va reuși în această etapă să câștige Imunitatea Individuală, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest