Chefii fără limite ajung în Meteora. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pornesc la cules de trufe

 

Luni, de la ora 20.30, Chefii fără limite pornesc în cea de-a cincea etapă, în superbul ținut al Meteorei.  Ajunși la jumătatea drumului pe care îl au de parcurs prin Grecia, atât concurenții, cât și chefii devin tot mai tensionați și dornici de a-și păstra echipele intacte și a de pune mâna pe mult râvnitele imunități. Fiecare misiune are o greutate tot mai mare pentru că orice avantaj este extrem de important în lupta finală.

Misiunea care deschide cea de-a cincea etapă este aparent simplă, dar plină de surprize. Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu trebuie să găsească alături de concurenții lor diverse tipuri de ciuperci specifice locului, iar în final să plece la căutat de trufe, alături de niște câini special antrenați pentru asta. Tot în această etapă, telespectatorii vor afla și vor vedea cum se fac kokoretsi, niște cârnați specifici zonei, din intestine de capră sau oaie, vor cunoaște diferite tipuri de paste care se gătesc în zonă și vor fi surprinși de clienții ce vin la jurizare.

După o ultimă probă individuală plină de surprize, când Vlad a decis să plece acasă, iar Daniela a fost salvată de Chef Dumitrescu, situația pe echipe stă în felul următor – Chef Bontea mai are 5 concurenți, Chef Dumitrescu are 6 concurenți, iar Chef Scărlătescu luptă cu 4 concurenți în echipă. Ce surprize va aduce această nouă etapă, telespectatorii vor vedea luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la Antena 1. 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest