Cinci echipe s-au transformat în Al Bano și Romina Power, una a ajuns în Marea Finală de la Te cunosc de undeva! ”A fost delicios”

 

Cinci echipe s-au transformat în Al Bano și Romina Power. Concurenții au interpretat piesa „Sempre Sempre”. O echipă a ajuns direct în Marea Finală.

Connect-R & Shift, Jo & Liviu Teodorescu, Ilona Brezoianu & Florin Ristei, Bella Santiago și Barbara Isasi, Eliza Natanticu și Zarug s-au transformat în Romina și Al Bano Power și au cântat piesa Sempre Sempre. Jurații au apreciat eforturile fiecărei echipe, mai ales că melodia pe care au avut-o de interpretată nu a fost deloc ușoară, a spus juriul.

„A fost delicios momentul. Să vă văd pe toți în aceleași costume și în același timp, fiecare cu personalitatea lui. S-a simțit treaba asta. Mi-a plăcut foarte mult că ați fost atenți la detalii. E adevărat că unii dintre voi le-au bifat pe toate, alții mai puțin (...) Avem două regine ale balului, și anume Shift și Liviu. E clar. Nu mai era loc și de a treia. În încheiere, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-am simțit extraordinar urmărindu-vă. Bravo”, a declarat Mihai Petre, în ediția de astăzi de la Te cunosc de undeva.

După deliberarea juriului, cei mai buni au fost Jo și Liviu Teodorescu, care au obținut prima poziție cu 53 de puncte și implicit locul în marea finală a întrecerii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest