Cine a câștigat amuleta la America Express și ce a obținut?

 

În ediția de aseară a show-ului America Express, o echipă a reușit să câștige amuleta, sporindu-și încrederea în forțele proprii. Cei norocoși au fost Jean și Dinu Gavril, care au obținut un dorados de zece sori și un voucher de 1.000 de euro de la Irina Fodor. Ei au declarat că voucherul îl vor folosi pentru a-și cumpăra o ladă de bere, dar doradosul îi va ajuta să se diferențieze de ceilalți concurenți, mai ales că nu au prea multe astfel de obiecte.

 

”Am luat 1.000 de euro, prima ladă de bere din ei. Am luat dorados, care o să facă o diferență și nu l-am luat oricum, ci am luat direct zeul care valorează zece sori. Stați liniștiți, nu avem foarte multe dorados din astea, s-ar putea să nu facă diferența. Sperăm să facă diferența, noi am fost cei mai amărâți la dorados.”, a declarat Jean Gavril.

 

Proba de amuletă a fost jucată cu o echipă în minus, după ce Andreea Bălan s-a retras din cauza fricii de a se accidenta în timpul cursei cu bicicleta. Concurenta a afirmat că siguranța este cea mai importantă pentru ea și a decis să renunțe la amuletă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest