Cine a câștigat amuleta și ce ordine a stabilit pentru proba de imunitate: ”Felicitări, dragele mele”

 

Două dintre echipe au jucat „vaporașe” pentru a-și adjudeca amuleta în ultima zi din Ecuador. Învingătorii au stabilit care va fi ordinea în cursa pentru imunitate.

 

Cele mai bune la „vaporașe” au fost Ada Galeș și mama ei Tony, care le-au învins în finală pe Laura Giurcanu și Sânziana Negru, adjudecându-și astfel amuleta. ”Ada și Tony au dărâmat toate vasele. Felicitări, dragele mele. Amuleta și avantajul sunt ale voastre”, le-a spus Irina Fodor.

 

Învingătoarele au fost foarte încântate de izbânda obținută. ”Am câștigat o amuletă și ne-am jucat un joc foarte frumos”, a fost reacția lui Tony.

 

În tabăra învinselor, tristețe maximă. ”Sunt foarte supărată, sunt foarte tristă. Nu am fost niciodată atât de tristă, că am fost atât de aproape. Trebuia să mergem mai aproape”, a spus Laura Giurcanu.

 

În urma victoriei obținute, Ada Galeș și mama ei au stabilit ordinea de plecare în cursa pentru imunitate. Așadar, influencerița a făcut anunțul: ”După noi o să plece Sânziana și Laura, apoi Alexia și Aris, urmează Giulia și Vlad, iar pe cinci o să fie Iulia și Mike”, a fost topul spus de Ada Galeș.

 

”Mă așteptam. Le este frică de noi. Am mai plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul, nu este nicio problemă”, au spus Iulia Albu și Mike. În schimb, pentru Aris Eram, topul întocmit de Ada Galeș a fost o surpriză: ”Nu mă așteptam deloc, puteau să ne pună ultimii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest