Cine a câștigat imunitatea la America Express: „Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi…”

 

Irina Fodor a anunțat cine a obținut cea de-a doua imunitate din etapa cu numărul doi de pe Drumul Aurului. Cum au reacționat câștigătorii acesteia.

 

A fost luptă mare pentru imunitate pe Drumul Aurului. Concurenții a trebuit să bifeze o grămadă de probe, între care cele mai grele au fost cele cu electroșocuri, dar și intrarea în arena, unde au dat peste un taur furios. Nu le-a fost deloc ușor să convingă localnicii să pună pecetea cu propriul lor sânge.

 

În cele din urmă, cei care s-au descurcat cel mai bine au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cărora nici lor nu le-a venit să creadă că au câștigat imunitatea, ceea ce înseamnă mâncare și cazare, beneficii de care se vor bucura în perioada următoare. În plus nu vor putea fi votați.  

 

„Mi-a venit să plâng! După toată ziua aia, după bătaie cu tauri, după curent prin tine, după ambuteiaje, orașul acesta care te copleșește foarte tare, îți zice doamna Fodor: Gata, tată! Aveți imunitate, cazare, mâncare și mâine nu puteți fi votați. Îmi vine să plâng, jur! Și eu sunt un om puternic. Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi”, a fost reacția lui Cătălin Bordea. Concurenții i-au dedicate victoria lui Adrian, un șofer pe care l-au întâlnit pe traseul din America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest