Vlad Pădurescu a stabilit ierarhia și unde merg cele patru tigăițe: de aur, argint, bronz, dar și cea neagră.
articolul continua dupa recomandari
Cunoscutul chef Vlad Pădurescu a fost cel care a degustat preparatele. El a stabilit că Tigăița de bronz a mers la chef Ștefan Popescu, care a gătit rulada cu țelină, iar cea de argint la Orlando Zaharia. „Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare. (...) Preparatul de trei puncte a fost... nu mai țin minte! A fost rulada cu țelină (n.r. al lui Ștefan Popescu, care a primit tigăița de bronz). Patru piept de pui cu hribi (n.r. Orlando Zaharia, care a primit tigăița de argint)”, a mărturisit Vlad Pădurescu, la Chefi la cuțite.
Cel care a câștigat prima amuletă a fost Chef Richard Abou Zaki, el a primit 5 puncte și implicit tigăița de aur. Implicit, cel mai mic punctaj și tigăița neagră i-au revenit lui Alexandru Sautner. „Felicitări, toate preparatele au fost bune. Din punctul meu de vedere, toate au avut avantaje și dezavantaje, ceva ce aș fi remarcat chiar și la cel de cinci puncte, dar cred că ordinea a fost corectă. Spre deosebire de celelalte, puiul era gătit perfect (n.r. tigăița de aur), iar asta cred că nu o poate contesta nimeni”, a adăugat chef Vlad Pădurescu.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc