Cine este soția lui Nelu Cortea și ce meserie are?

 
+2 click pentru
galerie

Nelu Cortea, concurentul din emisiunea America Express, este căsătorit cu Elena Cortea de 9 ani și au împreună doi copii. Elena este coregrafă, așa cum a dezvăluit actorul în cadrul unei probe din emisiunea menționată.

Într-o ediție recentă, Nelu Cortea și colegul său Cătălin Bordea au trebuit să învețe o coregrafie în doar câteva minute pentru a se prezenta în fața juriului. După ce au reușit să rețină pașii de dans, Nelu a mărturisit că își face soția mândră, deoarece ea este coregrafă și a reușit să obțină un calificativ bun în fața juriului.

”Arăta a dans, cred că nevasta mea o să fie foarte mândră de mine. Ea este coregrafă, iar eu în 5 minute am făcut coregrafie cu 20 de oameni, a fost, nu știu”, a spus Nelu cortea la America Express.

Într-o altă probă din emisiune, Nelu a fost copleșit de emoții după ce a văzut o mamă cu un copil în brațe, în mașina care l-a luat la autostop. Actorul a început să povestească despre familia sa și a mărturisit cât de dor îi este de soție și copii, fiindu-i greu să fie departe de ei în timpul competiției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest