Ciprian Enea, bărbatul cu 13 pașapoarte și 7 minuni ale lumii la activ, la Chefi la Cuțite

 

Un nou concurent a reușit să impresioneze jurații din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Este vorba despre Ciprian Enea, un bucureștean în vârstă de 48 de ani, care se descrie drept primul român care a vizitat toate țările lumii. Ciprian a povestit că are nu mai puțin de 13 pașapoarte, toate pline de vize, și că a călătorit în peste 220 de țări și teritorii până acum. Mai mult, acesta a reușit să vadă cele 7 minuni ale lumii și să facă un tur al celor 7 cele mai mari insule ale lumii.

„De 20 de ani asta fac, îi ajut pe români să găsească cele mai interesante destinații la cele mai bune prețuri. Am văzut peste 220 de țări și teritorii până acum. Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii. Nu este prima prea premieră națională. Sunt și primul român care a văzut cele 7 minuni ale lumii, primul român care a făcut un tur al celor 7 cele mai mari insule ale lumii..”, a dezvălui Ciprian, în timp ce gătea.

Consultant de turism de profesie, Ciprian Enea a dezvăluit că încă din urmă cu 25 de ani călătoria a devenit pasiunea lui, iar de 15 ani o face mai intens. În timpul aventurilor sale, Ciprian a avut ocazia să experimenteze bucătăria locală și să guste feluri de mâncare mai puțin obișnuite, cum ar fi carne din coadă de crocodil, tocăniță de omizi sau inimă de focă crudă.

„De 25 de ani călătoresc, de 15 ani o fac mai intens. (...) Am mâncat cu multă plăcere carne din coadă de crocodil preparată în mai multe feluri, am mâncat o tocăniță de omizi și inimă de focă crudă.”, a povestit el. „Am 13 pașapoarte, pline de vize toate”, a mai adăugat concurentul

În cadrul emisiunii, Ciprian Enea și-a demonstrat abilitățile culinare, gătind somon la cuptor cu gutui caramelizate, ciuperci și dulceață de ardei iute. Jurații au fost impresionați nu doar de experiența sa de călătorie, ci și de preparatul delicios.

Povestea lui Ciprian Enea ne amintește că lumea este plină de aventuri și de locuri de descoperit, iar călătoria poate fi o sursă de învățare și de experiențe unice. Fie că ne plimbăm prin lume sau rămânem în propriul oraș, există întotdeauna ceva de descoperit și de apreciat în jurul nostru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest