Claudia Amuzică merge direct în finala sezonului 12 iUmor

 

Claudia Amuzică, concurenta care a venit pe scena iUmor pentru „a dezbate sensul vieţii”, după cum chiar ea a declarat, a cucerit publicul și astfel a ocupat cel de-al treilea loc în finala sezonului 12.

Audițiile sezonului 12 iUmor au continuat duminică, de la 20:00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut și în această ediție un nou coleg de jurizare și anume contesa digitală Ana Morodan. Radu Pietreanu, Irena Boclincă și Marius Vizante au trecut pragul emisiunii și în acest nou sezon aducând telespectatorilor numere memorabile prin prisma unor noi personaje. În rândul concurenților a fost diversitate, de la numerele de comedie și magie, până la cele de dans, toate au fost apreciate și îndelung examinate de către cei patru jurați. Ella Dima, Alexandru Ţiproc, Claudia Amuzică, Abel Megyes, Alessandro Politi și Simona Mereu au mers la votul publicului, însă cea care s-a remarcat și care a obținut majoritatea voturilor din partea publicului, dar și un loc asigurat în finala sezonului 12 iUmor este Claudia Amuzică. ”Toată viața am fost în căutarea sensului vieții. Am venit aici să dezbat public acest subiect”, a spus concurenta. „Rezonez cu ideile pe care ea le-a propus”, a spus jurata Ana Morodan. Mai mult, concurenta a primit şi o cerere complet neaşteptată: juratul Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă chiar în cadrul emisiunii de la Antena 1. iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest