Claudia Ghițulescu este disperată: „Vreau viața mea înapoi!”

 

Artista a ajuns la capătul răbdării, după ce pandemia de Covid 19 i-a dat viața peste cap. În ce și-a găsit alinare Claudia în ultima perioadă.

 

Una dintre cele mai afectate bresle de situația epidemiologică datorată pandemiei de coronavirus este cea a cântăreților de muzică populară. Craioveanca Claudia Ghițulescu nu face excepție. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, solista a spus că s-a săturat de faptul că evenimentele la care trebuia să participe au fost amânate de la o zi la alta și a recunoscut că a obosit din cauza noilor restricțiilor determinate de pandemia de Covid 19.

 

În plus, artista a declarat că și relațiile cu vechii prieteni s-au schimbat, că o parte dintre ei au devenit antisociali, neacceptând să se mai întâlnească decât în condițiile impuse de situația epidemiologică, adică doar cu mască. Fără a mai avea spectacole, Claudia a declarat că și-a ocupat timpul în această vară cu mutatul într-o casă nouă, fapt ce i-a ținut mintea ocupată și a făcut-o să mai uite de restricțiile impuse de autorități.

 

„Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață și este foarte greu. E foarte greu să treci de la o viață activă la o viață incertă, nici nu ști ce te așteaptă. Am avut norocul că m-am mutat și am fost prinsă cu mutarea, am compus muzică. Octombrie s-a anulat, iar se anulează de pe weekend pe weekend, de la o zi la alta. Ne-am săturat, am obosit foarte tare. Vreau viața mea frumoasă de dinainte, fără restricții. Am observat că lumea a început iar să se evite. Mi-a spus o prietenă: nu te primesc la mine decât cu mască. Îmi doresc viața dinainte”, a declarat Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

 

Claudia Ghițulescu a declarat că toată această situație pandemică îi creează o stare de neliniște, mai ales din cauza incertitudinii, neștiind chiar ce face de la o zi la alta din cauza restricțiilor impuse, dar mai ales din cauza schimbărilor care se petrec periodic. „Nu știu dacă chiar este o tristețe, este o neliniște, o stare de incertitudine, pur și simplu nu ști ce faci. Noi nu știm ce facem până săptămâna viitoare.”, a spus cântăreața de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest