Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: "Iubita mea e smardoaică"

 

Se pare că scandalul dintre Claudia Pătrășanu și Gabi Bădălău este departe de a se finaliza. Deși lucrurile păreau a se calma, cei doi soți au început un nou conflict. De această dată, artista a declarat că a fost amenințată cu bătaia de tatăl copiilor săi. Vedeta a lămurit situația postărilor de pe rețelele de socializare, în care anunța că a fost amenințată.

În urmă cu o zi, Claudia Pătrășcanu făcea o serie de dezvăluiri neașteptate. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că fost șantajată și amenințată cu bătaia. Ulterior, Claudia a declarat că cel care a recurs la aceste gesturi este chiar fostul soț, Gabi Bădălău.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest