Claudia Pătrășcanu, în război cu familia Bădălău! Atac la soacră: „Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum…”

 

Cântăreața a lansat un nou asalt îndreptat spre familia lui Gabi Bădălău. De această data în vizorul soției omului de afaceri a intrat mama soacră.

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află, de câțiva ani, în proces de divorț. Situația dintre cei doi nu este deloc una bună, având în vedere acuzațiile care au curs dintr-o parte și din cealaltă pe rețelele de socializare. Artista a lansat zilele trecute o înțepătură la adresa mamei lui Gabi Bădălău, mesajul postat de ea făcând referire la soacrele care se implică mai mult decât trebuie în căsniciile băieților lor, fapt care duce la destrămarea acestora.

 

''Dacă soacra zice că fata nu este bună...totul se destramă. Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum. Dragi mămici, creșteți bărbați la ușă '', se arată în mesajul postat de Claudia Pătrășcanu.

 

Situația tensionată dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continua. Cei doi încă soți au avut parte de mai multe reproșuri, dar și acuzații pe rețelele de socializare. Recent, Gabi Bădălău a fost cel care a mărturisit pe contul său personal de Instagram că artista nu i-ar fi permis acestuia să plece din țară alături de copiii lor.

 

''Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță...După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copiluluiam reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest