Claudia Pătrășcanu nu vrea să plătească facture exorbitantă la curent: ”Vreau să mi se dea explicații!”

 

Cântăreața nu înțelege cum s-a ajuns la suma cu pricina și are un sfat pentru toți românii care au primit facturi uriașe.

 

Claudia Pătrășcanu a avut un șoc atunci când a deschis plicul furnizorului de electricitate. S-a frecat la ochi și a mai citit o data suma! Artista are de plată nu mai puțin de 1700 de lei pentru curent, dar nu are de gând să achite suma impresionantă. Comparativ cu lunile precedente, când factură nu depășea 200 de lei, acum Claudia are de plătit de mai bine de opt ori mai mult.

 

”Crede cineva că va scăpa de facturile exorbitante ale curentului? Nici eu n-am scăpat. Mi-au venit 1700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură. Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a spus Claudia Pătrășcanu, după ce a primit factura uriașă la curent, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Artista spune că nu are de gând să achite factura și cere explicații pentru suma pe care o consideră neobișnuit de mare. În plus, ea le-a dat un sfat tuturor celor care primesc facturi uriașe la energie electrică și gaze: ”Nu o voi plăti, clar. Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult. Nu plătesc, îi sfătuiesc și pe ceilalți să nu plătească, să vedem ce se va întâmpla, că fără căldura nu ne vor lăsa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest