Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

 


După ce ani la rândul s-au certat, iată că totul s-a terminat. Claudia a revenit din nou la numele de Pătrășcanu după ce a divorțat oficial de Gabi Bădălău.  Chiar dacă au existat schimburi de replici dure de-a lungul timpului între cei doi, ba mai mult și-au reproșat multe lucruri, acum cei doi pot răsufla ușurați,  însă nu definitiv. Cu toate cî ultima dată când s-au văzut în sala de judecată, Gabi Bădălău nu a vrut să divorțeze de Claudia, se pare că acum totul s-a rezolvat, iar acum sunt divorțați oficial. Cei doi se vor întâlni din nou pe 3 noiembrie pentru a stabili domiciul copiilor.

Cei doi s-au tot atacat în ultima perioadă, așa că în sfârșit pot răsufla ușurați că totul s-a terminat cu bine.

„Vreau să plec cât mai repede către Consanța, mă simt obosită, atât. În schimb, sunt ok.M-am plictisit să vin să fac drumurile acestea, să vin și să stau aici până la 10 noaptea. Divorțul nu s-a terminat pentru că nu a vrut Gabi Bădălău la termenul anterior, poate vrea astăzi.”, a declarat Claudia la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

Nici Gabi Bădălău nu a părut că regretă vreo clipă despărțirea de cântăreață. Acesta a făcut și el o declarație înainte de a intra în sala de judecată.

„Îmi doresc din tot sufletul și cred că da”, a spus el.

Cu toate că după ce au ieșit din sala de judecată, Gabi Bădălău a spus că fosta soție i-ar fi pus niște piedici, cei doi au divorțat într-un final. Claudia Pătrășcanu a ieșit și ea foarte veselă și cântând din sala de judecată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest