Claudia Radu, transformare radicală după ce a slăbit 30 de kilograme! „Nu mă opresc aici” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite continuă bătălia cu kilogramele. După un an de când și-a schimbat stilul de viață rezultatele sunt vizibile.

 

A trecut un an de când Claudia Radu a luat decizia să-și schimbe radical atât alimentația, cât și stilul de viață. Iar decizia ei are efecte vizibile cu ochiul liber, că doar a reușit să dea jos în toată această perioadă nu mai puțin de 30 de kilograme. Ea nu a ales astfel o dietă care să o ajute să slăbească rapid, ci a considerat că este mult mai sănătos să piardă kilogramele într-o perioadă mai lungă de timp.

 

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a decis să împărtășească toată această experiență, legată de pierderea în greutate, cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Iar în weekend s-a împlinit fix un an de când a renunțat la vechiul stil de viață, de când a început să facă mișcare și să devină selectivă cu alimentația. Roadele noului mod de viață nu au întârziat: ea și-a anunțat urmăritorii că are fix cu 30 de kilograme mai puțin decât în urmă cu un an.

 

La mijlocul lui decembrie, când a făcut ultimul update cu privire la pierderea în greutate, spusese că a ajuns la minus 27 kg. În cele trei săptămâni care au trecut de atunci a mai dat jos încă 3 kilograme, fapt ce arată că tânăra a rezistat tentațiilor de la mesele de Sărbători și poate spune că nu s-a abătut de la planul ei. Cu ajutorul unei echipe de nutriționiști și multe ore petrecute la sala de fitness, Claudia a atins un nou prag, dar nu are de gând să se oprească aici.

 

Astfel, bruneta a publicat un nou colaj ”înainte și după”, iar transformarea i-a surprins plăcut pe cei care o urmăresc pe Instagram, iar parte dintre ei au felicitat-o pentru reușita sa. „Un an‼ 1 an de conștientizare și de muncă continuă, presărat cu multe obstacole. Cel mai important este să nu renunți 🙌 Fiecare kg în minus este o victorie‼ -30 kg reprezintă pentru mine o mare bucurie și acesta este doar un rezultat intermediar‼ Nu mă opresc aici, mai am mult de muncă. 💪💪💪”, a fost parte din mesajul Claudiei Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest