Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil: „Am decis amândoi că e mai bine să…”

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil. Cei doi îndrăgostiți și-au uimit fanii din mediul online, după ce au făcut un anunț legat de momentul în care vor deveni părinți. Ce a spus Edward Sanda despre soția?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar acum fanii sunt curioși când vor deveni aceștia părinți. Recent, Edward Sanda a făcut un anunț pe rețelele de socializare, care i-a uimit pe internauți. Acesta a organizat o sesiune de întrebări, pentru a sta de vorbă cu urmăritorii săi. Astfel că mulțimea de fani l-a luat la întrebări pe artist, iar prima întrebare a fost când o să vină pe lume primul lor copil.

Fără a se ascunde, Edward le-a explicat că nu se știe momentul când vor deveni părinți, dar că își doresc foarte mult o fetiță. Fanii au fost în extaz în momentul în care au aflat acest lucru. Tot în cadrul sesiunii de întrebări organizate pe pagina de Instagram a artistului, fanii au fost curioși dacă Cleopatra Stratan și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu artistul. Edward a spus că celebra cântăreață a preferat să-și păstreze numele ei. „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze pe al ei pentru că este artistă și așa o știe toată lumea! Oricum nu e important aspectul ăsta pentru noi!”, a declarat Edward Sanda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest