Cocoș de la Călărași a făcut un copil cu amanta: „Au fost sentimente pentru femeia asta”

 

Sunt persoane care nu ar recunoaște în mod public că au fost infideli în nicio circumstanță, dar Cocoș de la Călărași nu este una dintre ele. Cântărețul și-a pus sufletul pe tavă la Antena Stars și a vorbit pentru prima dată despre băiatul pe care îl are dintr-o relație extraconjugală. Artistul a mărturisit că și-a înșelat soția a făcut un copil cu amanta.

Cocoș de la Călărași a ales să-și asume în mod public o aventură pe care a avut-o în urmă cu doi ani, în urma căreia a rezultat un băiețel. Vizibil emoționat, atistul a dezvăluit că mai are un copil și nu a ezitat să-și exprime dragostea față de el. Totodată, a recunoscut că a avut sentimente și pentru mama lui.

„În urmă cu doi ani, am avut o relație cu o fată ... extra. Din relația asta a ieșit un împărat, un rege, un suflet. I-am pus numele Ice, de la gheață. E o minune de la Dumnezeu. (...) Au fost sentimente și pentru femeia asta. De câte ori mă certam cu ea, nu îmi mai vedeam băiatul.”, a mărturisit Cocoș de la Călărași, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest