Concert eveniment la Sala Palatului! 40 de ani de Holograf! „Le mulțumesc celor care au venit”

 

Dan Bittman a urcat iarăși pe scenă în cadrul unui spectacol magistral care a avut loc în acest weekend la Sala Palatului.

 

S-au împlinit 40 de ani de existență ai trupei Holograf, moment marcat cu un spectacol aniversar. Dan Bittman a avut parte de un concert emoționant alături de Andra, Monica Odagiu și Alina Eremia. El a oferit o serie de declarații în exclusivitate pentru Antena Stars. Întrebat dacă mai are emoții atunci când urcă pe scenă, după atâția ani de carieră, Dan Bittman a mărturisit că a scăpat de ele. În schimb, artistul s-a plâns de sinuzita care nu-I dă deloc pace.


„Emoții, nu! Dacă mi-ar trece sinuzita, asta ar fi nemaipomenit, că aș putea să cânt așa cum vreau eu, dar pot să o fac și în seara asta, așa că merge. Încă o seară și gata! Este ceva muncă în spate înainte de un spectacol. Cum a fost spectacolul ăsta de la Sala Palatului, am făcut repetiții, ne-am pregătit într-o sală specială, au venit invitații, am cântat cu ei. Eu mă bucur că vine lumea, după 40 și mulți de ani. Chiar le mulțumesc în seara asta celor care au venit și celor care vin de atâția ani și au încredere în noi”, a spus faimosul artist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest