Concurentele au părăsit America Express înainte de Argentina: „O echipă cum n-am avut niciodată!”

 

Au ajuns ultimele la Irina Fodor, iar totemul a fost de culoare roșie. Prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

 

Presiunea în cursa pentru ultima șansă și-a spus cuvântul pentru una dintre echipe, care a fost nevoită să părăsească întrecerea, mai ales că nici Zeul Soare nu și-a arătat bunăvoința, totemul fiind de culoare roșie. Este vorba de echipa formată din Ada și Tony Galeș, mama influenceriței confruntându-se cu probleme de sănătate în timpul ultimei probe.

 

Irina Fodor consideră că Ada și Tony au format una dintre cele mai armonioase și frumoase echipe de la America Express, de-a lungul sezoanelor. "Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime... O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!", a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș.

 

Cele două concurente și-au manifestat recunoștința pentru că au putut să participe la show-ul electrizant. "Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată. Aș vrea să-i mulțumesc mamei mele pe care am văzut-o în ultimii ani imobilizată la pat și mama mea a reușit să facă toate lucrurile astea și nu s-a lăsat niciodată", a spus Ada Galeș.

 

"Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri", a adăugat Tony Galeș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest