Concurenții America Express dezvăluie secretele succesului lor în cursa spre finală

 

În cadrul competiției America Express, ultimele patru echipe luptă pentru un loc în finală și își adună forțele pentru jocul de imunitate din această seară. Concurenții au acumulat pe parcursul competiției totemuri de aur numite Dorados, iar acestea vor fi luate în calcul pentru jocul de imunitate.

Printre concurenți se numără Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care sunt hotărâte să ajungă în finală și să facă față provocărilor. Frații Gavril speră, de asemenea, să ajungă în ultima parte a competiției, în timp ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea își doresc cu ardoare să ajungă în Cartagena, locul unde vor avea loc ultimele probe.

„Ne dorim foarte mult să ajungem în finală. Suntem setate, suntem foarte determinate să ajungem acolo”, a mărturisit Andreea Bălan. „Această Cartagena este ca un fel de Mecca pe care ne-am creat-o cu toții. Când te gândești la Cartagena, am fi foarte fericiți, foarte satisfăcuți, să ajungem acolo (...) Cumva, am tras tot timpul să avem ce da din noi. Nu este doar o cursă care depinde doar de noi. Sunt foarte mulți factori care influențează. Dacă nu te ia nimeni, dacă nu ai soartă, dacă nu se întâmplă ceva, nu pleci, pur și simplu”, a spus Jean Gavril.

În cadrul interviurilor, concurenții au recunoscut că au întâmpinat multe dificultăți pe parcursul competiției și că depind, în mare parte, de factori externi, precum norocul sau oportunitățile care apar. Cu toate acestea, sunt hotărâți să lupte și să ajungă cât mai departe în competiție. „De asta vii până aici, să fii la mii de kilometri, să tragi atât de mult și să nu îți vezi familia, și îți e greu și îți e cald, și îți e frig. Ca să ajungi în finală. Noi ne dorim foarte tare chestia asta. Chiar ne-am bucura”, a spus Cătălin Bordea

Jocul de imunitate din această seară va fi un moment crucial în competiție, iar concurenții sunt pregătiți să dea totul pentru a câștiga. America Express continuă să ofere momente palpitante și să îi provoace pe concurenți să își depășească limitele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest