Concurenții au dat totul pe ringul de dans la carnaval, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ieșit învingătoare

 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au impresionat juriul și au câștigat proba de carnaval la un concurs de dans. Concurenții au dansat în fața unui juriu, purtând costume tradiționale și prezentând un dans complicat pe care l-au pregătit intens.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au declarat că au avut emoții, dar că s-au simțit foarte bine pe scenă și au uitat de competiție. Juriul a apreciat numărul lor și le-a acordat punctajul maxim, de 27 de puncte, ceea ce le-a adus victoria la proba de carnaval.

”Noi am tot repetat și repetat, până a venit Oase și ne-a zis că e gata. Noi am fi stat încă o oră. Am ajuns pe scenă, zâmbitoare, ne prezintă Oase, vibe-ul îl avem, atitudine aveam, nu prea am avut emoții. Au fost surprinși, se uitau așa zâmbitori la noi, apoi ne-au dat note. Am uitat de competiție și de ordinea în competiție, ni s-a terminat momentul, am luat notele, apoi am început să dansăm”, a fost mesajul transmis de Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost al doilea clasat, obținând 25 de puncte, iar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încheiat clasamentul cu 24 de puncte. Concurenții au avut de înfruntat multe provocări, dar au reușit să impresioneze juriul cu dansurile lor.

În concluzie, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat proba de carnaval într-un mod spectaculos și au demonstrat că sunt două artiste talentate și dedicate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest