Concurenții de la America Express sunt provocați să-și folosească talentele pentru a strânge bani: cum au reușit cele două echipe să adune 200.000 de pesos

 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au organizat un concert, iar Cătălin Scărlătescu a gătit în ultima ediție a emisiunii America Express

În ediția de aseară a emisiunii America Express, concurenții au avut parte de o nouă provocare, aceea de a-și folosi talentele pentru a strânge bani. Echipele au avut la dispoziție suma de 50.000 de pesos, iar misiunea lor a fost de a o transforma în 200.000 de pesos. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ales să organizeze un concert, după ce au observat că într-un magazin se afla un DJ care putea să le ofere muzică și microfon. Cele două artiste s-au descurcat foarte bine, iar proba nu le-a creat mari probleme.

„Să cântăm, să facem un concert, asta e cel mai la îndemână. Am văzut la magazin un DJ care punea muzică, avea și microfon și am zis: Aia e!”, a declarat Andreea Bălan.

În același timp, celebrul chef Cătălin Scărlătescu a decis să gătească, alegând să facă clătite, chiar dacă acest desert nu a fost niciodată pe placul său. Doina, iubita sa, i-a fost de ajutor în bucătărie, însă a fost uimită când a aflat că va trebui să pregătească clătite.

„Asta o luăm, băgăm clătitele în ea”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Alea cu ciocolată, să vezi ce caterincă! Eu n-am văzut clătite la ei. Am văzut tot felul de dulciuri. Am zis: Băi, clătita se face și ieftin. Stai să vezi ce „cașcaval” facem”, a adăugat chef-ul.

În final, cele două echipe au reușit să strângă suma dorită și au continuat aventura în cadrul emisiunii America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest