Constantin Enceanu, la ceas aniversar! Artistul a împlinit 58 de ani

 

Este o zi extrem de importantă pentru Constantin Enceanu. Miercuri, 16 februarie, îndrăgitul cântăreț de muzică populară împlinește 58 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, artistul a fost asaltat cu mesaje de la cei apropiați, dar și de la fani. Cum a decis să-și petreacă această zi.

Constantin Enceanu împlinește astăzi, 16 februarie, frumoasa vârstă de 58 de ani. Artistul este în culmea fericirii și spune că a primit cadouri și urări de la cei apropiaț și de la fani încă de acum trei zile.

„Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o, înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna.

Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soția mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim, ne pupăm. Asta este o apropiere și face relația și mai strânsă. Spunem din suflet . Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer', a spus Constantin Enceanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest