Constantin Enceanu, lovitură în afaceri. Din ce face bani frumoşi

 

Constantin Enceanu este un intepret de muzică populară cunoscut și apreciat în țara noastră, dar, pe lângă faptul că practică muzică, el s-a decis și să intre în afaceri, astfel că și-a dechis un restaurant. Artistul a dat lovitura cu acest local și a făcut chiar un profit uriaș.

Potrivit raportărilor făcute la ANAF, Constantin Enceanu a înregistrat, în anul fiscal 2021, o cifră de afaceri de 77.000 de lei, provenită din activitatea muzicală. Cu toate că nu câștigă excelent din muzică, artistul a dat lovitura cu afacerea din Filiași, astfel că din ea scoate un profit uriaș. Așadar, tot în anul 2021, restaurantul interpretului a înregistrat un profit de 50.000 de lei.

„Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea. Se poate servi și meniul zilei în restaurant, care ajunge acum la 22 de lei. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei”, a declarat artistul, potrivit fanatik.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest