Constantin Enceanu, prima reacție pentru Alin Gabriel, copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian: „Să facă tot ce vrea! E stăpân pe propriile declarații”

 

Al doilea scandal de proporții după moartea lui Petrică Mâțu Stoian îi are drept protagoniști pe Constantin Enceanu, pe de o parte, și Alin Gabriel și mama lui, în cealaltă tabără.

 

Petrică Mâțu Stoian nu are deloc liniște. După scandalul dintre surorile sale și impresarul acestuia un nou conflict a izbucnit la trei luni de când cântărețul de muzică populară nu mai este printre noi. Prietenul său cel mai bun Constantin Enceanu și-a permis să-i dea un sfat lui Alin Gabriel, copilul de suflet al regretatului solist, fapt care a produs o reacție vehement din partea acestuia din urmă.

 

Constantin Enceanu a explicat la Antena Stars pe înțelesul tuturor că el nu i-a interzis lui Alin Gabriel să nu mai vorbească la televizor, ci doar i-a dat un sfat, prin care-l îndemna să aibă grijă la ce spune pentru a nu fi interpretat greșit.

 

"Orice am vorbit in aceasta lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin sa nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea. Poate sa înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu ma interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile in public. Eu sunt o persoana asumată. Eu când am stat se vorba cu Alin i-am zis doar sa aibă grija ce spune ca sa nu fie interpretat gresit căci este la început de drum, era un sfat.", a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

 

Mama fiului de suflet al regretatului cântăreț îl acuzase în prealabil pe Constantin Enceanu de faptul că i-a interzis lui Alin Gabriel să vorbească în public despre "tatăl lui". Femeia spune că băiatul său a fost supus unui veritabil linșaj în mediul online. „S-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume „l-ai băgat in mormânt și acum râzi” și la amenințări de genul „ai sa vezi tu pe parcurs cine sunt eu”, sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului. Vreau să vă anunț pe aceasta cale că nu ne este frica decât de Dumnezeu şi că acuzațiile aduse trebuie demonstrate cu probe, iar de amenințări se ocupă organele abilitate. Vreau sa inteleaga toata lumea ca sunt mama si ma doare atata timp cat copilul meu nu a facut rau si nu a deranjat pe nimeni. Copilul meu nu a bagat pe nimeni in mormant, l-a iubit si l-a respectat pe acest om ca pe tatal lui. Copilul meu nu se va ridica pe spatele nimanui, asta trebuie sa inteleaga toti din folclor”, a spus mama lui Alin Gabriel Matei la StarPopular.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest