„Coroana de pe Drumul Împăraților e a voastră!” Cine a câștigat Asia Express!

 

Sezonul 4 din Asia Express – Drumul Împăraților și-a desemnat câștigătorii. Cine a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

 

Nouă echipe au luat startul, punându-și la grea încercare limitele fizice și psihice, în cadrul show-ului Asia Express – Drumul Împăraților. O aventură ce a început în Turcia, a străbătut Georgia și Iordania și s-a oprit în Israel, acolo unde s-a desfășurat marea finală a reality-show-ului care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Cuza și Emi, Mihai și Elwira Petre sunt cele două echipe care au luptat în finală pentru titlul de câștigător al Asia Express, dar și pentru cel mai râvnit premiu, în valaore de 30.000 de euro.

 

Bătălia decisivă s-a dat pe străzile Tel Aviv-ului și Ierusalimului, acolo unde cele două perechi a trebuit să descopere multe indicii care să le aducăîn Turnul lui David, acolo unde-i aștepta gazda show-ului, Irina Fodor. Finala Asia Express 2021 i-a desemnat câștigători pe Mihai Petre și Elwira. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie când au aflat că au ajuns primii la prezentatoarea Asia Express.

 

Momentul în care Mihai Petre și Elwira au ajuns la Irina Fodor a fost cel mai așteptat de către telespectatori, dar și de către ceilalți concurenți. Vedetele au avut parte de o surpriză când au aflat că vor pleca acasă cu titlul de câștigători și premiul de 30.000 de euro. „Dragilor, am început de mult petrecerea. Alții au și plecat, s-a făcut târziu, e noapte... Felicitări sunteți câștigătorii sezonului 4 Asia Express, coroana de pe Drumul Împăraților e a voastră”, le-a spus Irina Fodor.

 

Câștigătorii și-au stăpânit cu mare greutate emoțiile. „Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre. „Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest