Cosmin Natanticu, accident în bucătărie: „Liz, medic! Să vină Arafat!”

 

Pe principiul cine sapă groapa altuia cade singur în ea, totul s-a întors împotriva comediantului la o probă de la Chefi la cuțite.

 

Cosmin Natanticu a decis să își saboteze soția, în cadrul unei probe de la Chefi la Cuțite. Zis și făcut! Având avândoi să pregătească paste quatro formaggi, s-a născut o rivalitate în familie. Drept pentru care fostul concurent de la Asia Express sezonul 4 a decis să dea de pe foc oala Elizei, soția sa, ca s-o încetinească și astfel să-I ia fața. Nu a durat mult și ghinionul s-a întors împotriva lui, fiindcă s-a tăiat la deget și a cerut ajutorul medicilor, pentru a opri sângerarea.

 

Natanticu a făcut din țânțar armăsar. A căzut, s-a tăvălit, a țipat ca din gură de șarpe: „Liz, medic! Să vină Arafat!” Cosmin Natanticu a început să dramatizeze și s-a tăvălit pur și simplu pe jos. Ulterior, comediantul a povestit că a făcut tot circul pentru a vedea care este reacția soției sale. ”Vreau să văd cum reacționează Lizi. Îi pasă sau merge mai departe? Ea când intră în competiție uită, nu are mamă, nu are tată, se duce acolo... Stai să îi mai dau asta lui Lizi la o parte. A venit și m-a întrebat dacă sunt bine, dar și dacă vezi un om pe stradă căzut te duci la el și îl întrebi”, a afirmat Cosmin Natanticu. Medicii au venit imediat în platou și i-au pansat degetul lui Cosmin Natanticu. În timp ce doctorița îl pansa, Cosmin Natanticu a dat din nou jos oala de pe foc și a dat vina pe cadrele medicale.

 

Eliza Natanticu s-a speriat la început, însă, cum își cunoaște foarte bine soțul, și-a dat seama că este vorba despre o exagerare din partea lui: „Vai ce m-a speriat. M-am decis să stau la proba individuală lângă soțul meu. Am crezut că e cel mai ok așa, dar am greșit. Odată și-a tăiat degetul, nu știu ce a pățit. Apoi a început să se tăvălească pe jos. I-am zis: <<Hai mă iubire că tu o joci ca să mă sperii, să-mi sară inima din piept.  Ce naiba, potolește-te!>> N-am crezut că a pățit ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest