Cosmin Natanticu, chinuit de durerile nașterii: „Am simțit cam 20 de cuțite care intrau în mine”

 

Concurentul a cedat atunci când s-a ajuns la nivelul 3, astfel s-au pierdut sutele de euro pe care Eliza Natanticu le-a investit, având încredere că acesta va rezista.

 

La Power Couple România – La bine și la greu, băieții au fost în fața unei provocări incredibile: au simțit pe propriul corp durerile nașterii. Între ei s-a numărat și Cosmin Natanticu, care s-a văitat de la primul nivel al dispozitivului care simula contractile unui travaliu. La cel de-al doilea nivel, deja a exclamat: „Cristoase, nu te cred, Doamne ce doare!”

 

La nivelul 3, comediantul a cedat: „Am simțit cam 20 de cuțite care intrau în mine. Am zis: au mami, au mami, ea a zis da, da și în continuare mergeau! (...). Nu am mai simțit niciodată genul ăsta de durere în corpul meu. Nu există așa ceva! Nici nu mă interesează cât a investit. Nu!”  Astfel, încrederea soției Eliza, transpusă într-o investiție de 400 de euro, s-a dus pe apa sâmbetei.

 

Dacă este să facem o comparație, Eliza Natanticu a depășit așteptările când a fost în acțiune, escaladând de trei ori zidul de 20 de metri înălțime. „Tu îți dai seama ce ai făcut? Tu îți dai seama că te-ai cățărat de trei ori până sus de tot? Ești cea mai tare! Love you!”, i-a spus Cosmin Natanticu soției sale


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest