Covid 19, devastator pentru Angela Similea! Marea artistă este în doliu!

 

Omul cu care s-a iubit aproape două decenii s-a stins din viață, fiind răpus de coronavirus.

 

Veste cutremurătoare pentru marea doamnă a muzicii românești, fostul ei soț, Jan Hilgen a murit la vârsta de 78 de ani, pierzând lupta cu Covid 19. Potrivit cadrelor medicale, Jan Hilgen s-ar fi prezentat la spital mult prea târziu, asta pentru că soția acestuia a chemat ambulanța acasă abia după o săptămână de la declanșsarea bolii. Bărbatul avea mai multe comorbidități, acesta suferind de diabet și hipertensiune. Totodată, soția lui Jan, femeia cu care s-a recăsătorit, a fost testată împotriva COVID-19, rezultatul fiind unul pozitiv, iar văduva se află acum carantinată la domiciul.

 

Căsătoria cu Jan David Hilgen a fost cea mai lungă dintre cele patru mariaje ale Angelei Similea. A durat 17 ani, încheindu-se în anul 1991. În volumul biografic “Angela – cântec şi rugă”, scris de Smaranda Jelescu, artista povesteşte cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat relaţia ei tumultuoasă cu Jan.

 

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie. Mi s-a părut un om cinstit. Mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam”, a rememorat Angela Similea relația cu Jan Hilgen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest