Cristian, ispita masculină, eliminat de pe Insula Iubirii! „Îmi pare rău, m-am atașat de acești oameni”

 

Cristian Grigorescu a fost luat total pe nepregătite atunci când a aflat că fetele de pe Insula Iubirii nu-l mai vor în competiție.

 

Ispita masculină Cristian Grigorescu a fost eliminat de concurente de pe Insula Iubirii. Decizia acestora l-a luat prin surprindere pe bărbat, mai ales că se simțea excelent alături de gașca de pe Insulă. Radu Vâlcan l-a anunțat că are doar 30 de minute la dispoziție pentru a-și face bagajul și a părăsi insula fetelor. Cristi Grigorescu a ținut să le ureze succes pe mai departe tuturor, după care ispita masculină a plecat să-și facă bagajul și să se pregătească spre a merge la aeroport. El a înțeles că a fost eliminat din întrecere pentru faptul că nu a reușit să lege o prietenie specială cu una dintre fete pe Insulă. ”Nu m-am apropiat atât de mult de ele și era normal să mă aleagă”, a mărturisit Cristian Grigorescu.

 

Ispita masculină a părăsit Insula Iubirii cu păreri de rău deoarece s-a atașat de toți cei prezenți, însă consideră că a fost cea mai tare experiență din viața sa. ”Nu m-am așteptat, dar pe finalul șederii mele în emisiune am simțit că locul meu nu va mai fi aici deoarece nu am simțit să mă apropii în mod special de vreo fată. Chiar m-am distrat și m-am simțit foarte bine în această emisiune. Îmi pare rău că s-a terminat pentru că m-am atașat de acești oameni”, a mai spus Cristian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest