Cristian Tânțăreanu, jefuit în miez de noapte, la vila lui din Corbeanca! Hoții au intrat peste el cu cagule

 


Momente de coșmar pentru Cristian Țânțăreanu. Casa milionarului din Corbeanca a fost jefuită, în urmă cu 10 zile. Afaceristul este extrem de supărat de ceea ce s-a întâmplat și speră că oamenii legi să își facă treabă și să găsească hoții. Iată ce lucruri de valoare i-au fost luate din locuință.

În urmă cu zece zile, în miez de noapte, casa lui Cristian Țânțăreanu din Corbeanca a fost jefuită. Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere, însă, din păcate, aveau fețele acoperite cu măști. Oamenii legii nu au putut să îi identifice până la momentul actual.

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că o bandă de hoți ar fi reușit să pătrundă în vila omului de afaceri Cristian Țânțăreanu, situată chiar în mijlocul cartierului rezidențial construit de acesta, la Corbeanca. Conform surselor amintite, hoții ar fi dat lovitura la începutul acestei luni, după ce, într-o noapte, au sărit gardul somptuoasei proprietăți. Cu toate că au fost surprinși de camerele de supraveghere, aceștia aveau fețele acoperite, pentru a nu putea fi recunoscuți. Făptașii au intrat apoi în vilă, de unde au reușit să fugă cu bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest