Cristina Belciu nu mai vrea împăcare cu Cristian Boureanu: "Nu a mers, oricât ne-am fi dorit!"

 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Tânăra a fost cea care a confirmat separarea de afacerist și a dezvăluit motivul pentru care a decis să pună punct relației.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au fost împreună de mai bine de cinci luni, însă s-au afișat pentru prima dată în luna februarie, pe rețelele de socializare. Între cei doi este o diferență de vârstă de 25 de ani. Cristian Boureanu urmează să împlinească vârsta de 50 de ani, iar Cristina Belciu are vârsta de 24 de ani.

Cristina Belciu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu se pune problema de o împăcare între ei, însă au rămas prieteni și păstrează legătura. Tânăra susține că s-au despărțit într-un mod frumos și au respect unul față de celălalt.

''Nu ne-am împăcat. Nu se mai pune problema de o împăcare între noi doi, suntem prieteni, atât. Ținem legătura, sigur că da, chiar ne purtăm un respect deosebit, nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne dăm gestionam unul pentru altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit.'', a declarat Cristina Belciu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest