Cristina Cioran, despre scandalul cu Alex Dobrescu

 


În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că ea și Alex Dobrescu au stabilit să se întâlnească în oraș pentru ca bărbatul să o vadă pe fetița lor. Vedeta susține că nici măcar nu a venit vorba despre o altă femeie.

Cristina Cioran a ținut să precizeze că ea și tatăl fiicei sale ar fi vorbit numai despre micuța lor, dar și „despre ce vorbesc doi foști parteneri”. În imaginile surprinse de paparazzii noștri, Alex Dobrescu a încercat să o împace pe vedetă după ceartă.

„Nu a fost o întâlnire întâmplătoare, am stabilit să ne întâlnim, să mergem la mall, să mai vorbim, să mai vadă fetița, deci, a fost o întâlnire programată. Ne-am întâlnit, am vorbit puțin, după care ne-am dus la masă, după care am plecat acasă. Nu știu despre ce am vorbit acolo, dar am vorbit lucruri despre care vorbesc oamenii când se văd. Nu nu am vorbit despre asta, nu știu de unde până unde. Despre ce vorbesc doi foști parteneri... și despre micuța noastră, că de aia ne-am văzut”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Antena Stars.

Vedeta susține că ea și fostul ei partener au rămas în relații civilizate după separare. Cristina Cioran recunoaște că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, însă blondina nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Suntem în relații... civilizate. Nu (n.r. nu există șansă de împăcare). Da (n.r. el vrea să se împace)”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest