Cristina Cioran, primele declaraţii după despărţire: "Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar!"

 

Povestea dintre Cristina Cioran și tatăl copilului ei se pare că a ajuns la final! Anunțul potrivit căruia cei doi nu mai formează un cuplu a fost făcut chiar de cel care era partenerul de viață al vedetei, care a mărturisit că el este "fostul iubit" al Cristinei Cioran.

"Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.", a spus Cristina Cioran.

Întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a spus că nu își face planuri și că, momentan, fiica ei, Ema, este prioritatea ei. Fetița a venit pe lume în primăvara anului 2021. S-a născut prematur, la 29 de săptămâni, iar Cristina Cioran a trecut prin momente dificle, pentru că cea mică a rămas în spital. Ulterior, din fericire, fetița a fost externată și este un copil sănătos.

"Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.", a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest