Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, dispută verbală pe stradă: „Te-ai dus cu ţăranca aia!”

 

Cristina Cioran a anunțat în urmă cu scurt timp că ea și tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu se mai înțelegeau deloc, astfel că au decis să pună punct relației. În ultima perioadă, neînțelegerile între ei apăreau tot mai des. Deși a încercat să își salveze relația, vedeta și-a dat seama că nu va reuși să schimbe nimic.

Cristina Cioran a povestit cum a avut loc separarea dintre ea și Alex Dobrescu. De asemenea, vedeta a precizat că nu mai există nicio cale de împăcare. În momentul în care a început să vorbească despre tatăl fetiței sale, Cristina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

Paparazzi site-ului de ştiri mondene au fost pe „urmele” Cristinei Cioran și ale lui Alex Dobrescu, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze rare. Vedeta și fostul ei iubit au făcut un scandal de proporții în plină stradă. Iată cum a încercat bărbatul să o împace după ceartă!


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest